Anwb camping in Drenthe? Schitterend centraal gelegen in het Unesco hunebedgebied de Hondsrug!

2019 – HEMELVAART – PINKSTER-ARRANGEMENT 225,- ALL-IN !!
Aankomstdag 30 mei – vertrekdag 10 juni (12 nachten)
Dus incl douches, elektriciteit, wifi, tv aansluiting, toeristtax etc. (op basis van 2 personen)

 

Genieten van heerlijke rust, fietsen en wandelen in Drenthe, het enige wat je hoort zijn de fluitende vogels. Dankzij de mooie ligging in dit fascinerende natuurgebied is deze kleine Camping in Drenthe het perfecte uitgangspunt om gebruik te maken van de vele schitterende wandelroutes en fietsroutes op de Hondsrug. Hier zijn de eerste dorpen in Nederland ontstaan in een uniek gebied met rijke historie waarvan tal van sporen zijn te vinden.
Camping Drenthe Alinghoek is een heerlijke rustig en centraal gelegen camping en camperplaats bij Borger in Drenthe en voorzien van alle gemakken. Dus kiest u voor kamperen in Drenthe, dan is de keuze voor Camping Alinghoek niet zo moeilijk.
Het is gelegen aan de bosrand in het mooie pittoreske Drentse dorpje Drouwen, gelegen tussen Gasselte en Borger en op 2 km van het hunebedcentrum en Geopark. Hunebedden zelf vind u al op 500 meter! Je kunt dan ook gerust spreken van Geopark camping of hunebedcamping zo centraal ligt Camping Alinghoek in dit unieke gebied van Drenthe.

Naast de camping vindt u de Drentse Staatsbossen en het prachtige natuurreservaat het Drouwenerzand, dat letterlijk voor de ingang van de camping begint!
Zwemmen kan in ons eigen verwarmde zwembad of vlak bij in het vrij toegankelijke Nije Hemelriek.

Dagje camperen in Drenthe? Klik hier: Camperen Drenthe Alinghoek

Drenthe heeft veel aspecten die de provincie zo de moeite waard maken. Het is een combinatie van ongekend mooie natuur, heel veel historisch cultuurgoed, rust, ruimte en een voor Drenten vanzelfsprekende gastvrijheid. Daarnaast zijn er in dit deel van Drenthe ook vele moderne voorzieningen in de vorm van verschillende dag-attractieparken, themaparken, musea, subtropische zwembaden etc.  Dit alles is gelegen aan de Hunebed Highway!

Camping Borger – Camping Drouwen – Camping Gasselte – Camping Gieten

Kleine camping centraal gelegen op de Hondsrug Drenthe, Borger, Gasselte en Gieten liggen op een steenworp afstand maar u geniet in Drouwen van het landelijke van een echt Drents dorp en direct gelegen aan het Unesco stilte gebied van het Drouwenerzand.
Zoekt u een mooie camping in Drenthe, kies dan voor Camping Drenthe – Alinghoek en u zult genieten!

Wij hopen u dan ook eens als gast te mogen verwelkomen op onze camping in het groene hart van Drenthe!
U bent van harte welkom.

 

Kamperen in het prachtige natuurgebied Drouwenerzand. 

Voor/naseizoen € 18,50 Hoogseizoen slechts € 20,50 incl. stroom, water, wifi en cai. (excl. toeristenbelasting)
Wij werken met Recron voorwaarden
Bij boeking van 7 dagen of meer dan een aantrekkelijke korting! en kijk voor laatste aanbieding bij de arrangementen! Mail of bel gerust.

Ervaringen van onze gasten op Zoover

2014 award winner bronze