Camperplaats Drenthe Camperplek Drenthe

Camperplaats Borger – Camperplaats Drouwen – Camperplaats Gasselte – Camperplaats Gieten

Camping Alinghoek in Drenthe heeft ook camperplaatsen bij het Drouwenerzand, deze plaatsen zijn speciaal gemaakt voor het kamperen met een camper en zijn ruim van opzet.
Natuur snuiven of met de (klein)kinderen naar attractiepark Drouwenerzand met de camper, Camping Alinghoek is hiervoor de ideale uitvalsbasis op ca 3 minuten lopen van het attractiepark maar zelf gelegen aan de prachtige rustige boskant van Drouwen – Borger. Het Hunebed centrum Borger met camper, vanaf ons op de fiets nog geen 4 minuten! Het Unesco stuifzandgebied Drouwenerzand met de camper voor de deur want je loopt vanaf de camping zo het schitterende natuurreservaat Drouwenerzand op.
Dankzij de schitterende ligging is Camping Alinghoek de ideale locatie om met uw camper te verblijven in de prachtige natuur van Drenthe en het perfecte uitgangspunt voor het maken van schitterende wandelroutes en fietsroutes of culturele uitstapjes in deze levendige omgeving. Honden zijn welkom.

Op Campercontact NKC vindt u zeer goede reviews van bezoekers die u voor gingen, dus zoekt u een mooie camperplaats in Borger of een leuke camperplaats in Gasselte kom dan naar Camping Alinghoek Drenthe.

Dus de mooiste camperplaats in Drenthe tegen vanaf € 14,- vindt je bij Camping Alinghoek Drenthe!
Het is centraal gelegen op de Hondsrug Drenthe, Borger, Gasselte en Gieten liggen op een steenworp afstand maar u geniet in Drouwen van het landelijke van een echt Drents dorp en direct gelegen aan het Unesco stilte gebied van het Drouwenerzand.

Camper tarieven – op de camperplaatsen.

Tarief is voor 2 personen.
Inclusief uitstekende Wifi en gratis douches – excl, elektriciteit, tv aansluiting en toeristenbelasting 1,10 p.p.p.n.

Camperplaatstarief  Laagseizoen      € 14,-
Camperplaatstarief Hoogseizoen      € 16,-

Camperplaatstarief incl. elec. en tv  Laagseizoen   € 16,-
Camperplaatstarief incl. elec. en tv  Hoogseizoen   € 18,-

Campercomfort-campingplaats XL incl. elec. en tv-aansluiting Laagseizoen  € 18,50

Campercomfort-campingplaats XL incl elec. en tv aansluiting Hoogseizoen € 20,50

Voor de aanvullende prijzen kijkt u hier.